۱۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 05 August 2025
18:06
کد خبر : 9349140
۲۳:۰۱

۱۴۰۰/۰۳/۱۹
مسوول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه ولیعصر (عج) خوزستان بیان کرد:

کارگران در انتخابات نقش دشمن‌شکنی خواهند داشت 

سرگرد احمدی فرد گفت:کارگران خوزستانی در صنایع مختلف، امروز در همایشی با آرمان‌های نظام، انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند و بی شک در ۲۸ خرداد حضوری دشمن‌شکن در انتخابات خواهند داشت.
به گزارش بسیج، مسوول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه ولیعصر (عج) خوزستان بیان کرد: دشمنان با مشاهده حضور پررنگ و برجسته این قشر از جامعه بار دیگر ناامید و مایوس خواهند شد.

وی ادامه داد: خوزستان یک استان صنعتی است و همواره جامعه کارگری نیز نقش تعیین کننده‌ای در انتخابات دارند که نشست‌های روشنگری و بصیرت افزایی در آگاهی بخشی به این قشر تاثیرگذار است.

مسوول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: کارگران در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش برجسته‌ای داشتند و اکنون در عرصه اقتصادی نقش سرنوشت‌ساز و تعیین کننده‌ای دارند و همواره در خط مقدم حماسه‌های سیاسی کشور حضور داشته‌اند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، و نیز ۲ انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، همزمان ۲۸ خرداد جاری در کشور برگزار می‌شود.

 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید